16 Nisan 2010 Cuma

37.5 - full term

Artik icim rahat. Bebek gelisimini tamamlamis durumda, basitce soylemek gerekirse bu siralar dogarsa erken dogum sayilmayacak :). Son haftalardayiz, 16 gunumuz kalmis. Bu vakit nasil gecer az cok gorebiliyorum. Planlarima gore onumuzdeki Cuma Gunu son deneylerimi bitirmis olacagim (38. hafta da boylece bitmis olacak). Bebek dogduktan sonra geriye tek bir deney grubu kaliyor. Annemin varligi bu konuda beni cok rahatlatiyor dogrusu. Zaten annemin derdi bebekle ilgilenmek icin H. ile benden ona firsat kalmayacagi. Ilahi annem! Ben ona ne firsatlar yaratacagim bilmiyor:) Umarim her sey yolunda gider de o gunleri goruruz. 

Mizmizlik basliklarim yine ayni: Bu gobek cok buyuk, tasimasi cidden zorlasti. Gobek demisken artik gobek deligimi goremiyorum, iyice asagiya indi. Kasiklarim cok agriyor. 15 dakika ayakta durmak bile zor. Oturmak zor. Yattigim yerden sonsuz konusma gucum var ama :) Genel olarak keyfim yerinde ama hasta gibi hissetmek canimi sikabiliyor, bir sekilde geliyorum ustesinden. 

Ayrica iyi hissettirecek baska seyler de oluyor. Annem ve H.'nin haricinde cok yakin hissettigim arkadaslarim var. Onlar sayesinde o kadar iyi hissediyorum ki! Burada her zaman yanimda olanlarin haricinde hic yuzunu gormedigim ama bloglarimiz sayesinde cok yakin hissettigim arkadaslar var. Ycurl ve YavruSu'yun annesi hamileligimin su son gunlerinde nasil mutlu ettiler beni anlatamam. Yillar once Rahel ile tanistigimda sasip kalmistim oylesine guzel bir iletisimin sanal bir dunya uzerinden kurulabilecegine. Hala ayni saskinlik ve mutlulukla paylasilanlarin keyfini cikariyorum. Sagolsunlar! 

Bu arada benzer bir yakinlik ortamini Nurturia'da da bulabileceginizi hatirlatmak isterim. Ben oradayim, peki ya siz?



4 yorum:

  1. ben nurturya'da degilim ama cok heycanliyim:) bana noluyor bilmem, sizin bebelerin portakal vitamini halinden gozumuzun onunde sunca buyuyup ele gelmek uzre olmalarindan heralde, bir ycurl'e bir sana bakip nolmus takipteyim..butun guzel dilekleri simdiden diliyorum, allah saglik, sabir ve kolaylik versin.. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Canim,
    Inan cok uzgunum su gunlerinde sana destek olamadigim , hersey olmasi gerektigi gibi olacak diyemedigim icin ama sanirim sen zaten bunu biliyorsun :)
    Hayat bu herkesi kendi onune katmis gidiyor bir sekilde, biz de ailecek bir kulvarinda kosuyoruz bildigin gibi... Bizim minigin bloguna bile not dusemiyorum su gublerde nasil buyudugunu, ama inan seni ( sizi ) buradan sanal da olsa takipdeyim, dogum icin booool sans, cok sancili olmadan kavusursunuz insallah birbirinize.
    opuyorum

    YanıtlaSil
  3. Mor Koyun: Cok ilginc ve guzel geliyor internet uzerinden gelisen bu arkadaslik/baglilik hali. Tum guzel dileklerin icin cok tesekkurler. Yakinda guzel haberlerle gorusmek uzere :)

    YanıtlaSil
  4. Arzu: Tahmin edebiliyorum durumu. Benzer sekilde ben de su yorumlara bile ne kadar gec cevap yazabiliyorum baksana :) Bu yuzden dert etme. Karan'i dogrudan bebekle tanistiririz :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil