13 Kasım 2009 Cuma

ilk hamile pantolonu, unutkanlik vs.

Aslina bakarsaniz Pazartesi gunundeki sunumumu hazirlamayi ertelemek icin mazeret oluyor bunu yazmam. Bir kac gun once iyice buyuyen gobegi ezmeyen bir pantolon ismarladim internetten. Normalde gormeden ayakkabi almak kolay oluyor. Burada Zappos ismarladiginiz ayakkabiyi hic bir kargo ucreti almadan bir gun icinde kapiniza birakiyor. Eger ayakkabi bir nedenle hosunuza gitmediyse yine ucretsiz olarak geri gonderebiliyorsunuz. Fakat giysilerde bu rahatlik yok. Riske girip su pantolonu ismarladim ben de (indirimdeydi bu, simdi degil?!). Cok rahat, kumasi yumusacik; buradaki arkadaslara tavsiye ederim (evet Ycurl, seni dusunerek yaziyorum bunu ).

Cok yogun is temposunun icinden az calisarak nasil cikabiliyorum bilmiyorum. Devamli bir tatminsizlik soz konusu. Giderek su tezi bitirmem gerek sure kisaliyor, iyice daraliyorum. Stres yapmayacagim diye diye cok gevsedim herhalde, toparlanamiyorum. Bir de unutkanlik halleri basladi. Gecenlerde yapacak oldugum detaylarini unutmayayim diye yazdim sirayla. Sonra cok karmasik oldu deyip bastan yazdim, bu sefer bazi detaylari eklemeyi unutmusum. Sonucta bir kac grup cope gitti . Isin bu kismini dusunmemistim. Zaten kafasi daginik biriyim, gel de bu haldeyken toplu tut her seyi!
Ahh! Boyledir blog!

Not: Fotograf oylesine bir secim. Bu bebek goril, adi Hasani, annesi tarafindan reddedilmis, neyse ki bir uvey anne talip olmus ona bakmaya. Ara ara aklima gelir durur bu fotograf, kaynak burasi.

2 yorum:

  1. Yine pisti yapmisiz 2 gun once ayni pantalonu ismarladim umarim bana da guzel oturur :)

    YanıtlaSil
  2. Ycurl: Super bizim bu pistiler :))) Karnimi ezen normal pantolonlardan sonra bana cok rahat geldi bu. Umarim sana da ayni rahatligi verir :)

    YanıtlaSil