6 Ekim 2010 Çarşamba

daha dun annemizin kollarinda yasarken

.
Sanki cok erken basladik biz bu sarkiyi soylemeye. Hele ki daha dun dogmus gibi gelirken. Okullu olduk bugun. Turkiye'ye gittik geldik, okyanuslar astik. Kocaman oglan oldu bizimki derken annesinin okula baslamasi gerektiginden o da yuvaya basladi. Ne garip bir his, birakiyorsun baskalarina, o zaten ortamin rengarenk olmasina kapilmis ve anneyi unutmus, eh bari ben gideyim diyorsun. Oyle duydugum anneler gibi aglamakli olmadim ama ayagim da gitmedi bir turlu. Durayim izleyeyim oglumu istedim. Zaten 10 dakika icinde fazlalik oldugunu hissediyor insan, gittim mecbur.

Bugune kadar beni bekleyen islerin yogunlugu aklima bile gelmiyordu, oglumun okul heyecani bastiriyordu her seyi. Simdi ofiste, onumuzdeki bir ay icinde bitirilmesi gereken tezimle basbasayim. Oglen aradilar, "Gel, uyandi yavru." diye haber ettiler. Neyse ki yuva calistigim binanin karsisinda, kostum gittim emzirmek icin ama bizimki hala sinifinin seyrine doyamamis, zorla birazcik emdi. Simdi tekrar telefon gelene kadar calisma vakti. Ama once not etmeliydim bugunu. Daha Turkiye maceralarimiz var anlatilacak. Bakalim ne zamana :)

7 yorum:

  1. Daha bu sabah girdim baktım bloğunuza , hiçbir post olmayınca merak ettim içimdende konuştum.Haber almak güzeldi sizden .

    YanıtlaSil
  2. Koşturma başladı yani :)
    İnsan işi özlemiyor değil hani. Bakalım biz ne yapıcaz oğlumla :)

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yakıncacık olmanız, bir koşu gider gelmek. Hayırlı olsun, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. hosgeldin Meryem
    senden haber almak cok guzel :)

    YanıtlaSil
  5. Hayirli olsun okulunuz ve okulun yanibasinizda olmasi ne buyuk nimet!

    YanıtlaSil
  6. Okulunuz hayirli olsuun! "sinifin seyrine doyamamis" ha, sevsinler minisi :)
    Aslihan

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı uğurlu olsun inşallah...

    YanıtlaSil