1 Haziran 2010 Salı

Nurturia - Babalar Gunu

Nurturia, Babalar Gunu icin anneler araciligiyla guzel bir yarisma baslatmis. Baba-cocuk fotograflari Nurturia ve Facebook üyeleri tarafından oylanip en beğenilen fotoğraftaki baba Nintendo Wii kazanacak. 

Hani anneler zaten genelde cocuklarina karsi sevgi doludur, bunu gostermekten kacinmazlar ama 'iyi' baba olmak/bulmak o kadar kolay degildir. Eksikligini cekeni cok daha fazla hislendiren bir sey baba ile mutluluk anlari. Bu yuzden olsa gerek cocuklugumdan beri baba-cocuk iliskisini sergileyen her sey beni cok duygulandirir. 

Iste Nurturia'daki fotograflar insanin icini eriten sahnelerle dolu, insan hangi birine oy verecegini sasiriyor. Bizimki gulduren olsun istedim. Fotograflar burada, bizimki ise bu :)

4 yorum:

  1. Bu fotoğrafı çok sevmiştim :) İyi ki bunu koymuşsun.

    YanıtlaSil
  2. Canım yaa, bende 11 ayın yorgunluğu var tabii, bloguna yorumumu bırakıp, fazla incelemeye fırsat bulamadan çıkmışım. Günler sonra yorumuma cevabını görünce yuh dedim kendime, nasıl görememişim bu blogun linkini.

    Neyse, burası pek bir güzelmiş. Minik şekerinizin şanslı, mutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun. Çoook güzel günlerini görün.

    Benim pamuk kızım da 12. ayında, 1.yaşını kutlamamız çok yakın. Heyecanlanıyorum. Zaman çok çabuk geçiyor, çabuk büyüyorlar, 1 günde bile ne değişimler gösteriyorlar inanamazsın. Tüm yorgunlukların yanında müthiş bir keyif ve mutluluk bu değil mi?

    Pamuk kız Duru'nun annesi :)
    Defne

    YanıtlaSil