30 Haziran 2010 Çarşamba

dertliyim be gunluk!

sanki dunyanin butun yuku sirtimda. gecici her sey biliyorum. ama gecene kadar ne yaparim, nasil yaparim bilemiyorum. biraz daha guclu, sabirli ve sinirlerine hakim biri olmaliyim. bebegimi huzursuz etmek istemiyorum.

4 yorum:

  1. imkan varsa azıcık bebeği bırakıp dışarıda hava almak iyi geliyor. geçecek. geçiyor. Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  2. Siz üzülürseniz sütten bebeğe de geçermiş. Bazen hersey üstüste gelebiliyor. Ona birşey yansıtmayın herşeyi çok iyi anlıyorlar değilmi?

    YanıtlaSil
  3. Seni en cok dertlendiren tez yazma stresi mi bilmiyorum ama eger oyleyse bile, bir de oglun olmadan tez yazdigini dusun. Islerini halledip eve gelmek oglundan oncesine gore cok daha heyecanli olmali. En azindan ben boyle yapip kendimi avutmaya calisiyorum. Gerci labda olup da pek bir sey yapmayip oyalanirsam hem oglumu evde biraktim hem de tembelli yapiyorum diye bayagi vicdan azabi duyuyorum ama. Ben bu duygular arasinda gidip geliyorum dokuz aydir.

    YanıtlaSil
  4. Elifnur'a katiliyorum. Ayrica, ben de 18 aydir bu duygular arasinda gidip geliyorum. Sen simdi finale daha yakinsin, yazip kurtulmana az kaldi, ne guzel! Guzel gunleri dusunmeye calis, dedigin gibi gecici.. :)

    YanıtlaSil