24 Nisan 2010 Cumartesi

38.4 - merak

Iki gun once yazmis ama yayinlayamamisim bu yaziyi:

Annem yanibasimda dikis dikiyor. Sezen Aksu dinliyoruz birikte. H. ise iceride fotograflarla ugrasiyor. Firtina oncesi sessizlik hali sanki.

Bugun is yerindeyken "sanirim o gun bugun" diye dusundurtecek gucte sancilarim oldu, erkenden eve dondum ne olur ne olmaza. Dunki kontrolde de cervix muayenesi olmadigimdan iki hafta oncesinin 2cm acimasinin su an kaca ulastigini bilemiyoruz. Bu arada dunun surprizi bizim oglani ultrasonda gorebilmemiz oldu. Sikismis oralarda, yuzu cok net degildi ama cok net bir cene, dudaklar ve buyukce bir burun secebildik.

Son zamanlarda cok merak eder oldum bebegi. Gormek icin sabirsizlaniyorum dogrusu. Su son gunlerde ozgurce hareket edebilmeyi ozluyorum bir de. Biraz yorgun, biraz bikkin, biraz sabirsiz, biraz da heyecanli ama cokca sakin buluyorum kendimi :)




5 yorum:

  1. Her gun kontrol eder oldum ben bir haber var mi diye :) Dilerim hersey cok yolunda gider ve saglikla, mutlulukla bebeginizi kucaginiza alirsiniz en dogru zamanda.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Dışarıdan şimdi geldim ilk işim bloğuna bakmak oldu :) Sanırım 39'u göreceksin.

    Sancılar nasıl? Ah! çok saçma soru ama sormadan edemiyorum. Her kadın başka yaşıyor bu durumu ama yine de sancılar geldiğinde ne hissediyorsun diye sormadan edemiyorum :)

    Bugün çok güzel bir hava vardı İstanbul'da ve ben oğluma bir top sütlü dondurma ısmarladım. Güneşe döndük yüzümüzü her ikimizde :)
    Oğlumu özlüyorum iyi mi? Karnımda olmasına rağmen onu özlüyorum. Annelik böyle bir şey mi?

    Merakla bekliyorum doğum haberini. Her şey kolaylıkla olsun bitsin inşallah.
    Çokça selam her ikinize de.

    YanıtlaSil
  3. Aynı duygular ile beklemiştim Mira'yı; heyecanlı ama sakince... benim ruh halim ona yansıdı. Öylesine sakin başladık yeni hayatımıza.
    Bu arada daha önce yazdım mı hatırlayamadım. kardeşimin eşi de bir oğlan bekliyor şu günlerde... hemen hemen aynı haftalarınızı yaşıyorsunuz. Due dateleri 10 Mayıs... onların doğum haberi kadar sizinkini de bekliyorum merakla...

    YanıtlaSil
  4. 39.4 olarak hala beklemedeyim. Aynen dun acayip sancilar girdi ozellikle arka belimden ama biraz uzaninca gecti. Sanirim biz henuz nasil bir sanci yasamamiz gerektigini bilmiyoruz :) Siddetli ve surekli artis seklinde olmasini bekliyorum sancilarin. Biz geziyoruz sinema, yemek filan derken bekleme fikrinden de uzaklasiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Happy Birthday tiny man.Wish you long and healty life .
    Lots of kisses and hugs
    Nils

    YanıtlaSil