10 Mart 2010 Çarşamba

32. haftadan - kirmizi elbise

.
Bu sabah oyle keyifli havamda degilim. Uykumda o kadar cok ruya goruyorum ki sabahlari uyanabilmek cok guc oluyor. Ikinci 'uc ay'in enerjik gunlerini simdiden ozledim dogrusu. Boyle bitkin hissederken icimden "hep boyle mi olacak" diye endiseleniyorum. Is  yerindeyim su an; kimsecikler gelmemis daha. Icimden hic bir sey yapmak gelmiyor. Oglene dogru acilirim elbet. 

Yazayim acilirim dedim, olmadi. Fotograf koyayim bari. Kirmizi elbise deyince hamile elbisesi gelir aklima. Ailedeki hamile kadinlarda dolasmis bir kirmizi elbise vardi, ondan sanirim. Iste kirmizi elbiseli hamilelik pozumuz :)

13 yorum:

  1. Cok guzel! Ne kadar yakismis, hamilelik ve de kirmizi elbise :)
    Tu tu tu, masallah ;)

    YanıtlaSil
  2. Aaa bak cok kiskandim :) Ben boyle guzel bir elbise bulamadim :(( Cok yakismis kirmizi olsun camurdan olsun ;)

    YanıtlaSil
  3. Cok sagolun arkadaslar :) Bu sabahi arkadaslar kurtardi valla; Ebru'dan Ahu'ya, simdi de sizler. Ne guzel!

    Evren: Hamilelik giderek yadirgadigim bir sekil veriyor bana. Bizimki one dogru buyumeyi abartti, sanirim gobek deligi cevresindeki deri catliyor, o derece :))

    Ycurl: Dikkatli bakarsan o kirmizi elbisenin omuzlarinda kafam kadar, ikiserden altin sarisi boncuk var. Yururken tingirdiyorlar bir de. Kaybolursam kolay bulunabilineyim diye herhalde :)) Bir de gogus kismi toplum icinde giyilmeye uygun degil dogrusu, cok acik. Evde giyerim, hem emzirirken kolaylik olur diye almistim :)

    Sadece Motherhood magazasi var burada, hic guzel elbise yok. Target vb. yerler de hak getire. En guzeli su hamile olmayanlar icin gogusten robali (ne demek bilmiyorum arkadasim oyle tanimliyor :)) bol elbiselerin buyuk bedenlerinden almak herhalde. Old Navy'de var o tur elbiselerden. Haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  4. maşallah.. çok yakışmış, elbisen...

    YanıtlaSil
  5. nasıl güzel bir hamilesiniz öylee:)

    YanıtlaSil
  6. esmere kırmızı bağla, otur karşısında ağla! harika bir poz, harika bir elbise!

    YanıtlaSil
  7. Esra, Irmakbebek ve Acalya: Cok tesekkurler :)))

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir fotoğraf olmuş... aynı elbise ile kucağında bebek ile bir de lohusa pozu eklemeli arşive :)

    YanıtlaSil
  9. Banu: Senin vardi oyle dogumdan once ve sonra ayni pozunuz. Ilk gordugumde daha bizim bebis ortalarda yoktu (tamam simdi de cok ortada sayilmaz :)). Cok hosuma gitmisti. Cekeriz biz de oyle pozlar, acemiyiz ya isin sonsuz hevesindeyiz :)

    YanıtlaSil
  10. harika bir fotograf YokKicigim. Nazar degmesin, cok yakismis hamilelik ve de kirmizi;) Ben de old navydeki o elbiselerden almistim ama hamilelik ilerledikce gogusler alip basini gittiginden surekli askilarini daha ustten daha ustten baglayarak giydim birkac kere:)hadi dayan az kaldi...uzun uykularin, film tadinda ruyalarin tadini cikar.

    YanıtlaSil
  11. Hopeforbetterdays: Cok tesekkurler :)
    Simdi sen diyorsun ki bunlarin simdiye kadar buyudugu yetmiyormus gibi daha da buyuyecekler, oyle mi? Yandim ben o zaman :)

    Bu arada soylemeliyim: uzun uykular bitti artik. Kalbimi sikistiriyor bu oglan, nefesim daraliyor. Uyuyunca kabus goruyorum diye uyumaya korkar oldum. Dogum sonrasina hazirlik olsa gerek :)

    Sen iyi misin? Keyifler duzeldi mi? Haber et kendinden.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Canim, ikiniz de cok guzel gorunuyorsunuz, masallah. Ne zamandir takip ediyorum ama ancak yazabildim, gorusmek, konusmak dilegiyle...

    YanıtlaSil
  13. Arzu: Senden haber almak ne guzel! En kisa zamanda goruselim! Yazacagim sana :)

    YanıtlaSil